Fullt med drag i raket fart!

I fredas så var det mösspåtaning i skolan, efter det så blev det en öl på Åtelet följt av en kväll på mobergs. Jag har nackont efter att ha stått och headbangat hela kvällen på dansgolvet! haha
På mösspåtagningen, mössan can also be used as a boobie pusher!
Igår så spenderade jag kvällen på Piren, det var en trevlig afton med trevligt folk. 
Träffade på Jellica i parken på vägen hem så hon passade på att ta ett kort på mig eftersom att det var en sån fin morgon!
Idag så sökte jag jobb på piren efter att ha blivit nekad det andra jobbet jag sökte på ett dagsboende, jag tackade nej till pirenjobbet tidigare i veckan så jag hoppas att de inte lyckats hittat någon annan på den tiden!
Jag håller tummarna så att jag slipper gå fattig hela sommaren!
Nu är det inte långt kvar till studenten, fan va det ska ösas fram tills sista dagen i skolan, roden kommer inte stå kvar när jag springer ut!!
Peace

Cykel och pang- lyckan!

En rikigt trevlig tur på Eckerölinjen! :)
Jag har en rolig historia, den är sann. I fredags när jag och mina vänner hade åkt eckerö så skulle vi cykla hem till Rebecca för att lämna av oss drickan osv innan vi skulle dra ut på krogen. Men min cykel blev tagen utan Rasmus som absolut skulle cykla, så jag satte mig på sadeln eftersom att det var en platta öl på pakethållaren och i korgen. Fort fram gick det med alkohol i kroppen och så.... BANG! Nästa grej jag minns är att jag står och plockar öl ifrån vägen medans Becca tjatar om att jag blöder. Inte förens de lyckats få mig att inse att det blöder ganska mycket så stannar jag upp. Fort på med en linda som jag lyckligtvis hade i väskan (ovanligtvis nog), sen var det bara att springa till Becca så fick hennes päron linda om mig så mycket de kunde innan det var dags att ringa taxi och åka till akuten. Med en knut snett uppe på huvudet made by Becca, mjukisbyxor, två illgröna filtar och en helt blodig kropp skuttar jag in i väntrummet på Akudmottagningen. Efter en stund tar de in mig och resultatet blev 8bedövningssprutor och 6stygn på tummen, en extremt svullen fotknöl, lätthjärnskakning, skrapsår i hela ansiktet och blåmärken här och där.
Det som även gick sönder förutom jag var 1kosken flaska, massa öl, en kamera för några tusen och ett headset. 
En väldigt lyckad kväll måste jag säga! Skål.



Jag skulle chansa på att den här bilden är tagen cs5minuter efter fallet, självklart så ber jag Becca ta ett kort på skadan(det var även då vi upptäckte att kameran var pajj)! haha

RSS 2.0