Den vackra världen

Varför fokuserar man alltid på mörktret när det finns så mycket ljus?
Att se allt det negativa i saker och ting är det enklaste du kan göra, men att uppskatta världen som den är och tillåta världen utanför att de ut som den gör är svårare. Jag kan räkna upp flertal saker som jag hatar med vår värld men samtidigt så älskar jag sättet den är uppbyggd på. Att bara fokusera på det vackra, se förbi allt hat och bara lyssna på jordens musik, jordens färger, jordens lukter, jordens kännslor allt som går rakt in i själen. Visst kalla mig hippie men jag älskar jordens under och liv. Det enda jag verkligen har något emot är mänskligheten, allt vi förstört, allt vi byggt upp, allt som vi planerar att göra med jorden. Jag undrar om människan någonsin kommer lära sig att leva utan att skada någon annan. Nu säger inte jag att jag hatar människor utan jag är bara så jävla trött på männskligheten i det stora hela kan göra så jävligt mycket dumma grejer! Människan har under hela sin levnadstid haft beskymmer med något, om man tänker tex. grott människorna de skadade inte jorden på samma sätt som vi människor gör i dag, men de levde inte heller lika bekvämt som vi gör i dag. Men de överlevde och de skapade en generation med människor efter dem som blev mer och mer bekväma och själviska. Tillsist handlade det inte om att överleva längre utan att ha det så bekvämt som möjligt, då tog jorden mer och mer skada. Människan gör så mycket bara för att den kan, men mycket av det som människan kan göra som är idiotiskt.
Jag lever samma bekväma liv som vem som helst här, jag är precis lika idiotisk som alla andra människor. Men det jag kan leva med är att jag vet att jag vill göra skillnad,
Jorden är vacker, bara man försöker se det

We got to keep this world together, got to keep it moving straight
Love like we need each other, so that people can relate
If you're going to your left, don't forget I'm on the right
Trust and forgive each other
A little love and we just might
- Seal

Peace


Ingen bra skolstart..

Första helgen efter skolstart och jag ligger på soffan med feber! Det är ju jävla typisk med tanke på att jag har rester i skolan som jag måste ta hand om, vilket betyder att jag inte kan vara hemma och vila upp mig. Fy fan asså.

Men trotts att jag varit sjuk i helgen så har den varit trevlig, i Fredags så var det vin kväll och i går lördag så blev det film kväll hemma hos mig!  Jag har även hunnit med ett Twillight maraton, damn I love those movies!
Ikväll blir det till att plugga matte även fast febern är på topp så måste den bli gjord! Suck...


Peace

Sleeping sun

Mad world



She had the World



I was made for loving you 

shattered glass





Come on and do it, life don't wait

Sommaren närmar sig sitt slut!

Nu har jag inte skrivit här på några veckor, har haft saker för mig varje dag så det har inte blivit av!
Men nu tänkte jag sammanfatta lite vad som hänt senaste tiden.

1, Jag blev brunhårig och drog till Åland, det var jävligt roligt! Man var inte nykter många timmar under tiden vi var där, haha men det var en riktigt rolig resa och har skaffat lite nya bekanta :)

En bild På campingen efter en match ölkubb där det var Tjejerna mot killarna och tjejerna vann stort! :D

när vi kom hem från Åland så fortsatte festandet i 5dagar sedan var det väl en pause på 1-2dagar sen fortsatte vi, och så har det hållt på i 3veckors tid nu, haha jag har inte blivit speciellt utvilad under sommarlovet, är ganska sliten. hehe

-----------

Jag och Alexandra drog ut några dagar med mina föräldrar ut på sjön!
Det var jätte mysigt och det enda vi gjorde var att Sola,bada och spela kort! Vi fick se norrsken en kväll också, det var riktigt coolt!
Man kom verkligen ner i varv under de dagarna och man blev ordentligt utvilad, de var skönt de!


Jag och Alex spelar kort på båten och solar!:)

-------

Ölorgentering med bönder!

I lördags så var det Ölorgentering ute i Lillråda, jag och Matilda var där och jobbade som volontärer!
För er som inte vet var ölorgentering är för något så kan jag säga att det går till så att man är 10 lag som går en runda där det finns 10 stationer med olika uppgifter, och dessutom så ska man dricka vid varje station.
Te.x Vid min och Matildas station så skulle de först dricka cider, sen skulle de hammra spik i en bräda,så många som möjligt på 1min. Sen skulle de skjuta luftgevär, spotta gelé-grodor på en pricktavla och kasta frisbee.
Jag kan säga att det fanns inte en nykter själ på festen efteråt!
Det var en jäkligt rolig kväll med dans och trevligt folk! :)


Jag laddade det här luftgeväret minst 30gånger under dagen,
jag hade träningsvärk i armen dagen efter! haha

Jag och Matilda innan det började

Mirah, jag, Eric och John på efterfesten! haha


----------------


Nu är det bara 3dagar kvar tills skolan börjar och sommarlovet är slut..
i två dagar har jag suttit och pluggat nu, sista lediga dagarna så måste jag sitta och plugga matte. Jag skulle ha gjort det jag hade och göra över sommaren i början av lovet istället!
Jag har nästan saknat skolan lite över lovet, vänner, rutiner osv. Men nu när det ska börja så har jag en stor klump i magen, jag vill inte börja än sommarlovet började nyss!
Sista året innan studenten och det är mycket som ska göras, det kommer nog bli ett roligt år med nya ämnen, nya vänner, fyller 18 och mycket mer! Men mycket plugg och arbete med och jag är rädd att jag inte kommer klara av att hänga med i allt arbete.
Det som är jobbigast är att jag inte vet vad jag ska göra när jag slutat skolan,
vart ska jag ta vägen?
Vad ska jag jobba med?
Vad ska jag plugga vidare till/vad kan jag plugga vidare till?
Jag hoppas bara på att jag kommer få mera klar syn på framtiden under det här skolåret!



Men 3dagar kvar att njuta innan allt börjar och i morgon så ska jag få kräftor!
Peace!

RSS 2.0