Jedi

Mitt stora dilemma.. att bestämma vilken hårfärg jag ska ha !
Just nu så är jag ju brunhårig, vilket jag efter en månad tycker är skit tråkigt!
Sen så funderar jag på om jag ska hålla mig ljushårig eller mörkhårig, jag har alltid trivts bättre i lite mörkare hår men alla runt omkring mig säger att jag passar bättre i ljust! Det är ett jobbigt läge asså, men ja jag har ju testat allt och nu funderar jag på om jag ska våga mig på rött igen, inte lika rött som förra gången utan då mer svart/rött. Jag får se hur jag gör, om jag blir rödhårig så kommer det bli värsta impuls grejen som alltid i alla fall! hehe.
Join the light side with Luke skywalker
or
join the dark side with Darth vader?

Work, work, work

Idag så kom jag till jobbet inställd på att jobba 07:00-08:30, 13:00-17:00... Men nej, det blev en heldag från 07:00-17:00, det är jätte bra med extra timmar men jag hade sovit extremt lite och är van med bekväma fyra timmars pass. God damn! Men det var ändå en trevlig dag på jobbet, hade först bild och sen var det utedag i skogen med barnen och jag ägnade all tid åt att plockade svamp, på fritids så halloween pysslade jag med barnen vilket jag tycker är jätte roligt. För mig är det ett helt okej sätt att tjäna pengar på !
En påse svamp direkt ner i stekpannan, Mums!
I morgon så börjar jag klockan 10:00, då blir det ut i skogen igen och förmodligen mer svamp plockande!
På torsdag så är jag ledig och då blir det heldag i stholm med systeryster efter en körlektion på morgonen!
På fredag så är det jobb igen, då ska jag förmodligen ha klass hela dagen, får se hur det blir!
Pengar rullar in som det ska !

Friends with benefits !

Denna afton har jag spenderat i min säng tillsammans med Mila Kunis & Justin Timberlake !
Måste säga att det var en grymt underhållande film med ett självklart, men underhållande, romantiskt slut!
Jag började fundera efter att jag sett filmen på det här med ''prince charming'' och att alla har en ''true love'' blablabla, och jag tror att det är så att alla tror på.. Eller snarare vill tro på att det är så att man kommer hitta sin drömprins en dag, och det jag tyckte var så bra med den här filmen är att den visar VEKLIGHETEN! Jag skulle säga att det är ganska troligt att de flesta förhållanden börjar såhär
(fast förmodligen med mindre drama, det är ju faktiskt film trots allt!)
Det här är ingen Romeo och Julia eller love story saga med massa över dramatiskt kärlekstjafs, utan jag tror att de flesta människor faktiskt träffas först som vänner som sedan utvecklas till sex som utvecklas till kärlek.
Det där med kärlek i första ögonkastet har jag extremt svårt att tro på, jag tror istället att det är som filmen säger att det är extremt
viktigt att vara bästa vän med sin kärlek.
.
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha sagt med min lilla analys, kärlek känns långt borta för mig just nu!
Men se filmen förfan om du vill ha en verklighets uppfattning från min synvinkel.

Long time no seen...

Har inte tagit mig tiden att göra ett inlägg på ett tag, my bad har haft mycket annat för mig!
Mitt födelsedags firande var awsome, hade en skit trevlig kväll! Jag har verkligen underbara vänner !
Bilder från förfestkalaset jag hade!
~
Om inte annat så rullar livet på,
har börjat plugga körkort också det är inte allt för lång tid kvar tills jag ska ha teoriprov !

På återseende!

30min som 19-åring!

DE GRÅA HÅREN KRYLLAR, ÖGONEN DRAR IHOP SIG, TUTTARNA HÄNGER & JAG HAR GLÖMT NAMNET PÅ MIN MOR!...
Nja, så jävla stor skillnad var det inte efter midnatt! Man Grattis till mig och hipp hipp hurra till mina vänner som också fyller år idag!
Men helt plötsligt så insåg jag att jag faktiskt har riktigt många år bakom mig, det känns som om man levt i en evighet, jag kan tycka att jag har hunnit med en jävla massa saker och...

I'm Doing good so far

.. Men sen så tänker jag på hur många år jag har framför mig och då känns det som ingenting... Tiden går så fort och även fast det känns som om att man har all tid i världen på sig att leva så måste man njuta av den tid man har ! Jag menar om alla år ska gå lika fort som det här har så är jag fan vara90år innan jag hunnit blinka!
Men nu ligger jag här rastlös och kan inte sova så kollade på hur det såg ut förra året när jag fyllde 18år och det såg ut såhär...:
HAPPY FACE!

I morgon så kommer samma smile fram igen kan jag lova! SKÅL

A good hairday

Idag så hade jag i uppgift att baka en tårta till min födelsedag som är i morgon, då tänkte jag eftersom att jag är så värdelös på att baka så ringer jag in en expert.... Pontus! Jag kan ju säga att utan honom så skulle det fan inte blivit någon tårta, haha jag var helt lost när vi skulle följa receptet! Men den såg awsome ut när den var klar så får ta reda på om den smakar lika awsome i morgon!
Efter bakandet så blev det en galen hårgele/vax kväll, vi hade typ 3liter vax var i håret! Det blev några riktigt schyssta frillor asså, så här tex:
Nu blir det till att sova och ladda upp inför imorgon då jag ska fira mina 19höstrar!

''Go fish!''

Var ute i lördags och fiskade öring med far! Kl 6så drog vi iväg till fyrväpplingen för en heldag i en roddbåt. Hel mysig dag med mestadels sol och vindstilla, en vacker regnbåge såg vi också medans vi fiskade regnbåge hoho.
Fisk fick vi med hela tre styckna, det är tre fler än förra året vi var uppe!
Vi grillade korv/fisk till lunch och njöt i solen med en mariestad i handen!
Lite bilder som bevis på att jag inte hittar på allting:
Härlig jävla dag!

shake senora

Har tränat för första gången på en månad idag, körde ett hårt kondition och styrkepass. Så jävla skönt att vara helt frisk igen!
Min nya ''flippauttotalt'' låt :
http://www.youtube.com/watch?v=TRCh8p42vSU
Awsome!
-
Idag så fick jag jobba extra på jobbet, fint med lite extra pengar!
Fredag i morgon så skönt, då blir det party hos Matilda!
En mysig sommar bild från Piren

Like every year, crazy october !

Oktober är årets galnaste månad ! Hur många som helst utav mina vänner fyller år vilket innebär en jävla massa festande (samma sak varje år), det kommer bli en dyr månad... Idag så var det Norrtälje höstmarknad som alltid utspelar sig den första onsdagen i oktober varje år. Jag har nog aldrig varit så besviken på den som i år. Eftersom att jag slutade kl 18:30 så kom jag ner så sent att de höll på att stänga allt, värdelöst! Men jag hann med att köpa häxvrål och åka en karusell ! Efter marknaden så gick vi till G och drack några öl, det var mysigt förutom att jag höll på att somna sittandes. Har räknat ut att jag sovit 9-10 timmar på tre nätter... Det börjar kännas i kroppen och huvudet. Hade körlektion i morse, det gick riktigt bra är fan skit kul att börja få grepp om det hela! Jag var även en sväng på stan och köpte lite nödvändiga saker och jag kan säga att det blev dyrt. Hann även med en dejt med Rebecca som bestod av skönt väder, en god kopp kaffe, fem cigg och ett hembryggt äpple innan jobbet, riktigt trevligt!
Har även 27oktober att längta efter då jag och syrran ska iväg och se Within Temptation , så nu sitter jag och försöker printa in alla Within temptation texter i mitt huvud så att jag är förberedd inför spelningen!
http://www.youtube.com/watch?v=98xh5Hb9QAM&ob=av2n
Ser även fram emot en härlig fiskedag med far på lördag, ska bli ur mysigt!
En bild från förra fisketuren, hade tok ingen fisketur då inte en enda lite fisk, ska bli ändring på det i år!

Härliga höst !

Idag njöt jag utav höstens första riktigt underbara dag, strålande sol, vackra färger och en
härlig höst vind!
Förmidagen bestod utav en grekisksallad på stan och en härlig promenad, sedan drog jag iväg till jobbet på parkskolan och passade på att vara ute med barnen i det härliga vädret. Efter jobbet så drog pappa och jag ut och övningskörde ett tag efter att jag kom på att jag har körlektion kl09:00 i morgon... Bilturen slutade hemma hos Tvillingarna där jag lämnade en blomma till Sebastian som tog körkort idag ! Jag drog sedan hem och färgade min hemska utväxt (känner mig som ny! Har även konstaterade att jag har exakt samma hårfärg nu som vid den här tiden förra året, inte likt mig!). Har nu legat och pluggat körkortsboken i ett bra tag och gör mig nu redo för att vila upp mig inför körlektionen i morgon !
Har inte sovit mycket den här veckan så förhoppningsvis så kommer jag somna gott ikväll !
*
Höst -2010

En revolution mot mig själv !

Jag har inte känt mig så levande på flera månader, jag är från och med nu fast besluten om att ta tag i mitt liv igen! Jag har ett livsrus i hela kroppen och jag kan inte vänta tlls jag får gå upp imorgon och uppleva dagen, jag har fått en kick som får mig att inse att jag bara lever en gång och måste se till att varje dag blir speciell! Nu kan jag sova med lugn i kroppen och bara glädjas över att jag är jag!

Now's the time for stepping out of place !


I've been down on this road before

will I ever learn?

Back to reality

Suck, fick reda på igår att jag har bihåleinflammation trots detta så var jag så jävla dum att jag gick ut och dansa hela natten! Jag mår ju inte hundra idag kan jag säga... Men det är bara att kämpa sig iväg till jobbet imorgon kan inte vara hemma sjuk längre så sitter inne på min tredje kopp te med honung och kollar på sex and the city, det måste ju vara bästa medicinen.
Jag är inte förvånad över att jag har ont i huvudet idag med tanke på hur hårt jag kör på bilderna sen igår!

Förhoppningsvis så har jag sovit bort alla beskymmer och sjukdommar tills imorgon, God night!

RSS 2.0