True Friends Will Last Forever

Vilken dag! 
I skolan idag så hade vi friendsdag, vilket gick ut på att leka massa lekar och bara ha så mycket skoj som möjligt. Vi fick köra massa olika kluriga grejer och jag och min hjärna gillar inte att lösa massa kluriga rebusar och sånna saker så jag brann av litegrann.. hehe
Efter skolan så jobbade jag, skönt att få in lite pengar. Jag trivs väldigt bra på fritids, det är roligare nu när man börjar lära sig rutiner osv, man kan ta lite mer ansvar då känns det som, det gillar jag. Blev väldigt nöjd över mig själv när jag väldigt snyggt löste en konflikt mellan två killar idag, för första gången känner jag att jag verkligen fått ut något av de 3år jag har spenderat på barn och fritidsprogramet, haha!
Efter jobbet så drog jag hem till min sköna böna Julia med tulpaner och käkade utsökt tacos! Alltid lika kul att sitta i timmar och prata, vi hade så mycket att ta igen som man brukar säga.
Eftersom att jag inte har fått åka med Julia en ända gång i bilden sen hon fick körkort förra året så åkte vi nu ut på en raggarrunda innan hon skjutsade hem mig, och det var en spännande runda ska jag säga er!
När vi kommer åkandes på roslagsgatan så kommer det en extremt berusad man gåendes mitt på vägen, Julia bromsar in och väjer för den fulle mannen som nickar och ser borta men glad ut! Vi blev väldigt förbryllade! Jag som råkar vara otroligt förtjust i att ringa och tipsa polisen om idioter som rör sig runt i samhället kunde bara inte låta bli att ringa... Polisen sa att de skulle åka ut och ta en titt, men när vi åkte tillbaka på roslagsgatan senare så var han borta, men hoppas polisen hittar honom.
Det är inte så att jag är ett fan av polisen, snarare tvärt om. Men ser jag en person som beter sig på ett sätt att den är en skada för andra så tycker jag att det är min skyldighet att medela om det. Det jag menar är att jag vet inte vad han kan göra emot andra när han är full och vad som kunde hänt om vi skulle ha kört in i honom, är man så jävla full och dum så ska man fan inte gå omkring bland folk.
Jag ser ialla fall detta som en god gärning och det finns säkert många som skulle säga emot mig på det, då får de tycka så.
Jag ser detta som dagens + karma.
Imorgon så har jag ingen första lektion, så jag tänkte skippa naturkunskapen också och börja jobba vid kl1 istället, behöver sova och om jag inte går på lektionen så kan jag börja jobba tidigare och då tjänar jag mer pengar! wiiieeeh!
Peace

Zumba

Idag laddade jag ner Zumba fitness, så jäkla roligt.
Jag har inte svettats så mycket sen sommarn -56, så jäkla bra träning! Det roligaste med det är att det är så många olika dansstilar och inte bara samma grej rakt igenom och så får man skaka jätte mycket rumpa, det finns ju träningsprogram där de kör samma sak typ hela tiden och då tröttnar man så fort på att köra. Det är roligt med lite nytt, istället för Carmen electra träningen som jag kan utan och innan, har tröttnat lite på dem.
Nästa onsdag så ska jag knalla runt i magtröja på min studentskivan så jag har kört så jäkla hård träning senaste veckorna, har gymmat 3-4 gånger i veckan och kört träning hemma. Har en vecka på mig att bli lite med slim, det kommer nog gå bra med tanke på hur mycket jag älskar att träna, det är så himla roligt! Förstår inte varför jag inte börjat gymmat tidigare än vad jag gjorde, det är precis i min stil!
Jag funderar på att köra zumba programet en gång till innan jag ska sova, hmm får se hur jag orkar!
Peace

Hjärta utan hem


It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

Älskar- Toto

Memories

I wish I could go back in time...

So Fine

(Bilden har ingenting med dagen att göra, tycker bara den är awsome)
Trött, trött, trött. I natt vaknade jag av att jag håller stenhårt runt min hand, jag hade knappt någe blod i fingrarna, då hade jag drömt att jag var på galapagosöarna och skulle fånga en  landleguan men istället så råkade jag ta tag i en havsleguan, och den åt då upp mitt finger.... Jag måste säga att jag börjar fundera på vad min undermedvetna vill mig egentligen!
Slutade kl 12 och såg då på filmen Mr.Nobody, den var ytterst speciell men jag tycker att den var bra, jag rekomenderar den till alla som gillar psykosfilmer!
Spenderade en timme på gymmet med Halvi också. Nu har jag gymmat måndag, onsdag och torsdag den här veckan, nästa gång blir väl på söndag. Jag börjar bli lite små beroende av gymmet, de dagar jag inte gymmar får jag typ abstinens men det gillar jag, då vet man att man håller igång!
Fredag i morgon, då blir det Havspiren för hela slanten är sjukt taggad!
Peace

Ghosts and Spirits

Var hemma hos Josefin idag med Pontus och Matilda och vi spelade Anden i glaset, eller
''Varmluft i galset'' som Pontus så fyndigt kallade det! Haha eftersom att Jossan körde det för första gången så tänkte jag vara lite snäll och göra det hela lite spännande... Med andra ord jag var den som flyttade glaset och skapade massa skojiga ord! hihi. Hon trodde 100% på att det var anden, konstigt nog så blev hon fly förbanad på mig när jag sen berättade att det var jag som hade flyttat glaset! Jag hade jävligt kul åt det ialla fall, och det är ju det viktigaste, hoho!
Mardrömmar;
Jag är nu mera rädd för att sova, jag har drömt mardrömmar nästan varje natt i några år nu men den här natten var den hemskaste jag upplevt. För första gången på 13år så var jag påväg att springa in och lägga mig brevid mamma och sova, men jag var för rädd för att springa genom koridoren (Jag är inte mörkrädd eller rädd för spöken osv i vanliga fall) till deras rum så jag låg kvar i min säng med tänd lampa och grät, det som var så jobbigt var att klockan bara var 01:44 så det var många timmar kvar tills det skulle bli ljust ute. Jag lång och skakade i några timmar innan jag tillsist somnade igen. Jag ska säga er att ha mardrömmar varje natt är bland det jobbigaste som finns, tänk er att ni är helt slut körda och trötta och ska ha ''en god natts sömn''  men vaknar sedan 1-4 gånger varje natt av att du slår runt omkring dig eller skriker. Det känns som om jag aldrig kommer kunna vara pigg igen. Jag måste söka hjälp och hitta ett sätt att få slut på det här innan jag kollapsar.

You'll be in my heart

Tiden med dig har gått så fort, känns som om du fortfarande är den lilla valpen som sprang omkring och bet och tuggade på allt du hittade.
Så många lyckliga stunder med dig, du är verkligen odödlig min lilla vän!
Älskar dig

Jo-Anna says


I'm not the only one
I'll never be the one
But when she smiles there's something in her eyes that tells me I'm not like the other guys
I have to give it time
You just gotta make up my mind
I have to wait in the line and come back tomorrow

Some people should not die

Jag ger min kväll till Elvis Presley och Michael Jackson, för de är så jävla grymma!
Jag ska även passa på att säga att min nya namn är K.P

Spring in Norrtälje!

10grader varmt ute, då mår man bra!

(nej jag tycker inte att det är coolt att röka, tycker bara det är snyggt)

Crossroad

Jag vill dra iväg, bara lämna allt för ett tag och testa på något nytt. Jag är så trött på vardagen med all stress, krav och problem. Jag vill göra allt jag inte får, leva varje dag som om det vore den sista, krossa alla gränser och sluta tänka. Ge mig en stund för mig själv och jag lovar att jag ska göra bättre efteråt!

Honey.B

Bakom mina solglasögon
Våren är här igen

To finish your duet...

Lördag natt
Peaceful music & tänker på sommaren

Sikta mot Stjärnorna

Imorgon så är det dags för sikta mot stjärnorna med handikapade och funktionshindrade i skolan, måste säga att jag inte var så taggad på det i början men nu så tycker jag att det ska bli hur kul som helst! Jag ska stå i kören tillsammans med två andra och bara digga slager hela kvällen! haha.
Idag så har jag varit helt slut, blev inte så mycket sova inatt. Det var bara att gå hem efter skolan och sova i 2timmar hade jag tänkt men eftersom att jag stängde av alarmet i sömnen så blev det några timmar till.. Sen var det bara att hälla i sig kaffe och sätta sig i 5 timmar och plugga inför provet jag har i morgon på 1ww, melankrigstiden, 2ww och förintelsen!! Började plugga idag, känns stabilt.
Nu ska jag ta en kvällscigg och sedan sova som en... hmm ja någonting som sover bra!
Peace

Candy shop

It's so tasty, tasty, It'll make you crazy
Foto by: Julia Pettersson

True Blood

98 -dagar
10 -timmar
47 -minuter
13 -sekunder

The happy days are over now...

En veckas lov bara flög förbi, men mycket har hunnits med. Galaxy kryssningen i onsdags var veckans höjdpunkt! Jag har aldrig varit med om en mer galen kryssning, jag har helt tappat tidsuppfattningen efter den. Dagar av festande har bara rullat förbi men det har varit roligt värre! Jag kan tyvär inte säga att jag kommer tillbaka till skolan utvilad... När jag tänker efter kanske man skulle tagit en dag och pluggat lite, men men lite sent att komma på det nu, hehe.
Denna afton har jag spenderat helt slut och sliten med brudarna, vi har suttit och spelat kort och druckigt vin, mys
And I need you with me, babe,
Can't see you leaving me, babe,
'Cause I don't know no other road I would go.
And I hope your feelings change,
Come bring your loving back to me,
So I can give you all you need and much more.
I'm sitting home waiting for you,

RSS 2.0