Frozen

Kylan biter i mina kinder. Mina ben ökar farten och jag hör snön knastra under mina fötter. Det är tungt att gå framåt med tanke på den djupa snön men min hjärna bryr sig inte om att mina ben ber om att sakta ner, de börjar bara gå fortare. Jag vet inte hur länge jag har varit ute men om jag känner efter så har mina fötter domnat bort så jag måste varit ute ett tag. Jag är nollställd, jag har inga tankar bara ett tomrum som fokuserar på mina fötter som nuddar marken i en hög fart. Jag tittar upp och upptäcker att jag är minst en timme från mitt hus, jag stannar upp. Jag sätter mig ner i en busskur som är några meter ifrån där jag stannade. När jag sätter mig ner hör jag hur anfådd jag är och mitt hjärta pulserar fort. Jag känner efter i fickan och får upp ett ciggpaket, jag tar fram en cigg. Jag tar ett djupt andetag och drar in första blosset, det är som att en vägg rasar och jag ser vad som är på andra sidan igen. Jag andas djupt medans jag drar in mig röken, jag andas ut röken, den rör sig vackert i den kalla luften.
Alla mina sinnen är igång igen. Jag tittar upp på den stjärnklara himlen, blundar, tar ett djupt andetag och kastar sedan iväg ciggen och går hemåt.


Blood In Blood Out

If one does what God does enough times, he becomes as God is
If you put it together, you get what you wanted
what you desired, if you do it enough times
He believes, you become one who is wanted, and desired, and accepted
Because God has Power
And if one does what God does enough times, one will become as God is

bolibompa

Måndag
Fy fy fy fick för mig att det var fredag idag och sen så kom jag på att det var måndag, sorglig sinnesförvirring... Jag började titta på Rainman (otrolig film) igår men somnade ganska fort efter att ha kört hårt i helgen!
Idag fick vi nytt schema i skolan, nu slutar jag 13:20 på fredagar istället för 12:00... Det betyder att jag inte kan jobba på fredagar längre eftersom att fritids (där jag jobbar) börjar kl13:00! Jag brinner av! Jag behöver de där pengarna, men jag får hoppas att jag kan få börja halv2 isttället så att jag får in lite pengar i alla fall. Eftersom att det är det första jobbet jag har (hehe har varit lite fattig i hela mitt liv) så blir jag helt tokig när jag får lön, jag känner mig hur rik som helst! haha
Nu måste jag äta mat, jag håller på att hungra ihjäl! Det är skönt att viktväktarmaten är tillbaka i huset, jag blir så mycket piggare när jag äter nyttig mat än när man bara slänger i sig massa skit mat. Behöver all energi jag kan få när jag sover dåligt på nätterna.
Peace

Wanted

Torsdag.
Min dag började med att jag blev begravd i godis!.... Japp ni hörde inte fel. Julia använde mig i ett av sina fotoarbeten så jag fick bli fotad totalt begravd i godis, det var riktigt mysigt faktiskt!;)
Bilderna kommer upp på bloggen så fort Julia är klar med dem!
Efter skolan så drog jag och Malm hem till mig och kollade på Wanted, AWSOME! Otroligt grym film, bästa jag sett på länge (och jag ser på film otroligt mycket).
Sen så får man ju inte nog av Angelina Jolie som är brinnande het!
Jag rekomenderar den här filmen starkt!
Peace

valentine

Alla hjärtansdag.
Tur att man har sina vänner, för vem vet när kärleken slår till igen

And they lived happily ever after...

En härlig kväll med gooa vänner!
Peace

Butterfly fly away

Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away

I need some sleep It can't go on like this...

Hundra miljoner tankar, frågor utan svar, funderingar och värderingar.
Det var flera veckor sen som jag sov en hel natts sömn utan några typer av störningar. Den stress jag har inombords äter upp mig levande, det bryter ner mig.
Hade en dröm i natt om att jag kunde flyga, du vet när man får den där härliga känslan av frihet. Drömmen slutade med att jag blev nerdragen till marken och jag vaknade.
Måste få lite ljus i livet innan jag störtar i verkligheten också.

Jag hade en gång en dröm, drömmen var naken och sann
Min dröm gick i uppfyllelse, nu önskar jag att den försvann

peace

Dancing in the street


When worlds collide


You´ve got a friend in me


Won't you come over and check up on it?


RSS 2.0