Another year over...


Jul - mellandagarna

Den här julen gick lika snabbt som alla andra, hinner inte ens reagera innan det är över! Nu under mellandagarna så har det varit mycket festande, haft en riktigt bra vecka förutom att jag blivit sjuk nu lagom till nyår... Men det är bara att bita ihop och hoppas på att jag inte åker på feber!
Jag och systrarna på julafton!
*
När jag jobbade piren på juldagen!
*
Dans på mobergs en onsdagskväll !
*
Nästa gång vi kör så är det nyår !

Eye for an eye


Sista dagen på jobbet, JUL LEDIGT

Hade sista dagen som anställd på jobbet idag, kommer förmodligen få vikariera mera men nu är tjänsten slut! Fick massa fina presenter utav barnen idag, blev lite tårögd över all uppskattning! Nästa gång jag ska jobba blir på söndag och då är det vuxenfritids på piren som gäller! JULDAGEN WOHO, ska bli super kul!
Några utav presenterna! :)

*
Nu har systeryster från trollhättan kommit hem och i morgon kommer Systeryster från Eskilstuna, då känner man att det snart är jul !

Fotografering med Jellica


4Advent

Att det är julafton om en vecka känns helt overkligt. Var nere vid båten idag och hjälpte pappa med att packa in den inför snön och det spöregnade hela tiden, fy fan vilket jävla pissväder det har varit senaste tiden. Nu ligger det ett tunt lager snö på marken jag hoppas verkligen att det kan få stanna kvar nu!

Jag kan andas igen!

Efter mycket tänkande och övervägande så bokade jag om min uppkörning till januari, det känns så jävla bra! Senaste veckan har jag inte sovit bara för att det enda som snurrat i huvudet är att jag inte skulle klara teorin och körningen som skulle ske nästa vecka. Nu har jag lite mer tid på mig att verkligen bli säker och inte behöva oroa mig för att kugga ! Min jul är räddad!
Idag så köpte jag delar till ett pepparkakashus, trodde inte att jag skulle hinna med att göra ett i år eftersom att jag bara fokuserat på körningen, men nu har jag tid, Jippie ! Så imorgon så blir det till att mecka kakhus!
Nu kan jag andas ut, krypa ner i min nybäddade säng med mina ny rakade ben och bara njuta!


Eftersom att jag ändå håller på att bikta mig kan jag passa på att säga att jag gillar att spela gitarr naken, så nu vet ni det !


VILKEN JÄVLA SKITDAG!

En sån här dålig dag har jag inte haft sen hösten 1965! Jag började dagen med en körlektion då det gick skit, körläraren vill att jag ska köpa 6lektioner till, eeeh neeeej! Har lillauppkörningen på måndag och han trodde inte jag skulle klara den, känns toppen! Så när jag kom hem så grävde jag ner mig i soffan med en julmustflaska och tittade på djurkyrkogården! På jobbet så fick jag världens huvudvärk sen när jag kom hem så skulle jag ut och köra men en grining pappa när jag själv också är helt slut...
Nu har jag slagit mig ner i sängen med datorn och planerar inte att röra mig en meter mer idag!
Jag hoppas på en god natts sömn och att jag är på bättre humör imorgon, fredag!
*
Hittade en bild på mig och Jellica, lägger upp den bara för att hon är så awsome!


RSS 2.0