Midsommarafton

Midsommarafton blev inte riktigt som jag hade trott, men det är en midsommar som jag sent kommer glömma!
Kvällen började hos Benny och sedan drog vi iväg på logdans, haha första gången jag var på det! Men det blev bra med drag på kvällen och mycket mycket dans! När ladan sen stängde så drog vi ner till sjön för ett nattdopp med en massa människor (därav den enda jag kände var Matilda.) Det var 24grader i vattnet så det var riktigt härligt! Efter det så drog vi vidare till någon tjejs sommar stuga och satt ute där och umgicks till 4på morgonen. Jag fick även lära mig av en kille att söta tjejer spottar inte, kom ihåg det. Vägen hem till Bennys hus var inte rolig, mina fötter var helt slut efter dansen och efter att haft ett par nya skor så hade jag skavsår överallt på fötterna! När vi kom till huset sen så var det bara att fixa i ordning allt ta hand om alla fulla och sen ner i säng. Men när jag och Matilda skulle sova så fick jag det värsta skratt-anfallet någonsin och bara tjöt i nästan en timme, haha det var helt galet hur roligt det var!
THE WORST HANGOVER EVER! När jag vaknade så var jag forttfarande full och mådde ganska bra men bilresan hem var inte rolig! Efter att ha åkt 20min på de smala krokiga vägarna hem från Gryta så skakade jag i hela kroppen och mådde så jävla illa! Men nu har jag legat i sängen några timmar så ska snart försöka att få i mig något att äta!;)

Jag är faktiskt nöjd över kvällen, det känndes verkligen som midsommar med dansen i ladan, nattdoppet, goda vänner och sitta ute hela natten! Så det var en helt klart lyckad Midsommarl! :)

Det blir en dag på stranden!

I två dagar nu har det varit super fint väder och det har varit stranden hela dagarna, varmt i luften och hyfsat varmt i vattnet. Super härligt!
I morgon är det midsommar och den ska jag spendera ute på landet, det kommer nog bli galet skoj! Ikväll så blir det ute kväll med vännerna och röj som vanligt;), och senare i natt så ska jag ut och plocka lite blommor till midsommarkrans osv, lite traditionell måste man ju vara! :)
Det är verkligen dem här dagarna man har gått och längtat efter hela den långa vintern, så jävla skönt att dem äntligen är här!
Pease


vart är Sommar känslan?

Nu har det snart gått två veckor på sommarlovet och jag fattar fortfarande inte att jag har det, den här tiden som varit känns bara som en enda lång helg.
När jag vaknade upp den här morgonen och såg jag hur solen sken och fick ideén att åka och bada på en gång, det är det som jag har saknat för den ultimata sommarlovskänslan! En dag på stranden!
Skit taggad på att åka iväg så började jag ringa runt, tyvär så var ingen annan än jag sugen på att åka och bada -.-
Så nu sitter jag på min baksida med datorn under ett parasoll och drömmer om att bada. Men förhoppningsvis så kommer jag få med mig några till någon strand i kväll för ett kvällsdopp,
det är verkligen ett måste när man har sommarlov!



Två sidor

Alla säger alltid ''var bara dig själv'', men hur lätt är det egentligen att vara sig själv hela tiden?
Jag försöker alltid att aldrig vara som någon annan, jag älskar ordet unik och jag lever för det. Men jag ändrar ändå beteende och sätt att vara på när jag är med olika personer, då är det ju ändå att inte vara sig själv med vissa, eller är man sig själv även fast man anpassar sig efter personerna man är med? Även fast flera personer kan ha samma stil, samma intressen m.m så är alla en egen individ med olika drömmar och tanka. Även fast alla delar på samma regler, jord och luft så blir alla ändå olika behandlade. Medans vissa människor får kämpa för att överleva en dag så behöver vissa personer bara sitta på sitt feta arsle och bara se hur livet rullar förbi. Vem delade in männsikan i gruppen ''värdefulla'' och ''värdelösa'' Vilken egoistisk jävel började med att bara bry sig om sig själv och börja bry sig mindre och mindre om hur andra mådde?! Det är sagt att människan är det smartaste djuret men om du tittar på vilket simpelt djur som helst ta te.x myran, den lyfter upp en annan skadad myra på ryggen och bär hem den, myran delar på sin mat med alla andra i stacken. Hur svårt ska det vara för vilken människa som helst att göra samma sak som en myra klarar av?! Nu kanske det där lät väldigt konstigt men ni fattar grejen.

Min fråga är; är alla personer unika eller är alla desamma? är vissa mer värda eller har alla samma värde? vem avgör det? Vad tillhör jag?


Daydream

Daydream
I fell asleep beneath the flowers
For a couple of hours
On a beautiful day
Daydream
I dream of you amid the flowers
For a couple of hours
Such a beautiful day



Lupe Fiasco- Daydreamin'

Dygnat 2 dygn!

Söndag, och vilken jävla helg de har varit! Fredagen började med att jag och Matilda åkte runt hela Norrtälje och var på olika ställen och träffade olika folk! Under kvällenslopp så besökte vi 4 olika ställen med mycket olika personer, och på sista stället så stannade vi till 10 på morgonen. Efter att ha suttit och druckigt hela natten så var det skönt att bara komma hem ta en dusch och sedan vila en snabb stund på sängen, sen var de iväg igen! På kvällen så drog jag och Matilda iväg och träffade Linda och tillsammans så drog vi på fest! Senare på kvällen så skulle vi vidare och då softade vi hos en polare och jag fick även gitarr lektion tills 4på morgonen, sen var det dags och rulla hem. Det roliga var att jag var inte alls trött när jag kom hem utan jag la mig och kollade på film istället för att sova som jag inte hade gjort på 2nätter!
Men det var en riktigt rolig helg, speciellt för att jag har träffat nytt folk och folk som jag inte träffat på länge. Men nu ska jag försöka att inte vända på dygnet hela sommarlovet, ;)

Nu är det sagt att det ska bli sol hela veckan och verkligen sommarväder! Det behövs fan nu efter att det har varit skit väder så här långt in på sommarlovet!
Idag så blir det hemma kväll, och sova tidigt efter en ansträngande helg!
Pease


Gåvor från Grekland!

I dag så kom Mamma och Syrran hem ifrån en vecka i Grekland, och de hade mycket fina presenter med sig hem!

Jag fick den här underbara rastafarihanduken av min syster som har extremt bra smak! :D



Av min kära mamma så fick jag en Body Cream som luktar hur gott som helst, är helt beroende av doften! ;) Sen så fick jag en tvål som luktar minst lika gott!
Fy fan va avundsjuk jag blir när jag ser bilderna från deras resa, Jag vill också åka iväg!! Det vore så skönt att bara komma iväg från den här jobbiga staden/byhåla! Men jag får väl vänta tills jag har pengar...

I dag så har jag tränat till Carmen Electra's Aerobic Striptease: Hip-hop! på den skivan så får man lära sig en hip-hop dans med lite kinky indrag, väldigt svårt men jäkligt bra träning. Nu jävlar håller jag igång, får se hur länge det dröjer innan jag blir lat igen! ;)
Den här torsdags kvällen verkar väldigt död, får se om jag kommer iväg ut och gör något eller om jag bara stannar inne ikväll!

Pease!

5,e dagen in på sommarlovet

Nu är det 5,e dagen in på mitt sista sommarlov, och det har börjat bra!
Jag spenderade helgen ute på sjön med familjen, även fast det regnade hela helgen och det har varit storm så var det riktigt skönt att komma ut i några dagar och bara ta det lugnt!
Sedan har jag umgåts med mina förtjusande vännerna här hemma! :)
Eftersom att jag inte har tagit mig ork att skaffa ett sommarjobb så kommer det vara ett jäkligt slappt lov för min del, det negativa är ju då att jag inte kommer ha så mycket pengar i sommar. Men jag har lite planer för lovet som jag får se till att budgeten räcker till! 

Nu har jag börjat träna till Carmen Electra strip aerobics igen, det är ett förpillrigt kul sätt att träna på! En kombination av dans, striptease och motion, det passar mig perfekt ;) Det är verkligen hårda pass så man blir vältränad som fan! I dag körde jag styrketräningspasset och smidigt nog så sträckte jag mitt lår. -.- Men förhoppningsvis så gör det väl inte allt för ont allt för länge.

Kvällen har jag spenderat hemma hos en polare och kollat på The Human Centipede, sjuk jävla film! haha 
Efter att ha hört om den av några vänner hade jag stora förväntningar på att den skulle vara väldigt fruktansvärd, men jag tycker att den var otroligt seg, dåliga skådespelare och så äcklig var den inte! Men jag är ju inte så himmla känslig heller, men något fel är det på tyskarna i alla fall! Det roligaste i filmen var att psykopaten hette Josef och hade sina offer i sin källare! ;)

Nu blir det till att sova, jag har lovat mig själv att inte sova bort hela lovet utan njuta fullt ut av alla lediga dagar! Bara vi kan få lite vackert väder någon gång!!
Pease!

Första inlägget!

Nu tycker jag att det är dags för mig att börja blogga igen efter en otroligt lång pause! Förra gången jag bloggade så blev det inte av så ofta att jag skrev och jag viste inte riktigt vad jag skulle skriva om, men jag tror det kommer lösa sig fin fint nu!
Med en ny blogg så kör jag igång!


Malin Marie Lind säger Ha en bra dag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0