Stora överraskningen !

Idag när jag och pappa skulle ut och övningsköra så hände det omöljiga.. Jag fick köra pappas nya kärlek, Skodan!!
Bilen jag hade gett upp hoppet på att få köra (även med körkort). Fan va det gick undan i svängarna i jämnförelse med skrutt opeln.
Jag är så nöjd !


Vart är vintern!?!

Så här såg det ut på min vinterpromenad den 1/12 förra året, och det ser ju inte riktig likadant ut nu.. Jag föräter mig på lucebullar, lyssnar på julmusik och tänder ljus men näh, ingen jul känsla utan snö!
Så himla mysigt!

Sweet dream or a beautiful nightmare


Upp och ner, ner och upp!

Hade körning denna morgon, det var första körlektionen som gick riktigt riktigt bra! Har dock ganska mycket kvar innan jag är klar, men med mera övning så kommer det gå som smort!
Resten av dagen består av möte halv12, jobb kl13, middag med Cissi kl16, övningsköra ikväll !
Jag kommer sova gott inatt!
*

Musik ska byggas utav glädje

Min far sa till mig en gång; Musik ska byggas utav glädje.
Han hade rätt !

Start spreading the news, I'm leaving today !


Grabben med det starka hjärtat


Torsdag

-
Torsdag IGEN, veckorna går läskigt fort. Pysslade med trolldeg på jobbet idag, det är riktigt kul har tänkt att göra lite här hemma med så fort jag har tid. Har så himla mycket just nu känner mig ständigt stressad, körkortet är det jobbigaste för det är inte långt kvar nu!
Advent i helgen, VART TAR TIDEN VÄGEN? Man kan inte riktigt förstå att det snart är december med tanke på att det inte kommit en enda snöflinga... Snålt.
Lön vecka och jag har nya skor, de kostade 1400kr från början men det var en liten prissänkning så jag betalade 400kr, Jippie!
Nu blir det plugg och en enorm kopp kaffe för att hålla mig vaken !

Vad gör man inte för att slippa plugga körteori?...

Fakta:
En elefants vikt ligger på 12 ton. Det klarar inte ett vanligt spindelnät av att bära,
därför krävs det en spiderman-tråd.

Wild and crazy or just stupid?

Har en förmåga att spåra med kameran..

Just being me


Känslor

Förlåt men jag kan inte

Sliten och absolut inte arbetslös

Idag fick jag äran att börja klockan 07.00 på morgonfritids, jag fick även äran att stänga kl 18.30... Var ganska trött efter jobbet med tanke på att jag även är idrottsvikarie hela dagen idag och i morgon. Men som tur var så fick jag ladda upp lite energi hemma hos Tärnsby/Gawos i deras nya lägenhet denna afton, dr Alban, choklamuffins och kaffe sen så lever man igen !
*
Just nu känns mitt liv ungefär som ett 1000 bitarspussel, jag vet liksom inte riktigt vart alla bitar ska ligga och jag funderar även på om alla bitar passar in i mitt pussel. Det händer nya saker hela tiden på jobbet, hemma, med mina vänner osv. Jisses, skulle verkligen behöva en vecka ledigt ifrån allt just nu ! Men jag antar att det är såhär livet kommer att vara, lika bra att göra det bästa utav det!
Nu räker det med denna mörka höst, vill ha snö nu!

Söndag

Oj oj oj, vilken vecka!
*
GALAXY
Galaxy i onsdags, god damn vilken resa!
*
MASKERAD
Maskerad både fredag & Lördag på mobergs, båda kvällarna var trevliga men var nykter på lördagen så jag var mest trött halva kvällen. Men sjukt kul att klä ut sig!
*
Sen idag så var jag ute och övningskörde, då besteg jag kvisthammrabacken bland annat inte helt fel!

RSS 2.0