En tur i Norrtäljestad

Tog en tur på stan i dag, råkade bränna några hundralappar men jag e nöjd! :)

Peace

Kallt och Feber

I dag så har jag legat hemma med feber... super kul!
Men jag har fått lite nytta gjort genom att pluggar inför Naturkunskapsprovet i morgon. Om jag inte klarar ett G så är det något fel i våran värld!...
Någonting har hänt med tanke på att jag har fått MVG på alla uppgifter hittils i år (inte likt mig) Nu hoppas jag verkligen att det ligger i, vore ju kul med i alla fall ett lyckat år under hela min skoltid! ;)

Världshistorians snyggaste pose
By: Malin & Pontus

 

Peace



Plocka svamp är jätte kul!


Beger mig ut i skogen med Saga och Alfons för att plocka Svamp :)






Massa kantareller! nom nom


Sen är det väldigt gott att äta svampen med, det tycker i alla fall Saga! hihi


Peace

Autumn












Foto :lonnelidss

Sanningens ord

Lev varje dag som om det vore din sista

Ute i hagen!



Den långa vägen till lycka

Jag försöker se det
Det lyckliga i livet
Jag försöker att nå det
Det är längre bort än va jag kan se
Över bergens
Över träden
Med vinden
Genom regnet
Vilka stigar jag än väljer
Vilken väg jag än går
Känns det som om jag kommer längre ifrån





Trust..


Du gör ett misstag
Du kan ljuga om vad som hänt för dem som vill höra
Men du vet själv sanningen, och det äter dig inifrån



En dag i sängen!

Bakfull, regn, helt sönder körd. Från att jag vaknade kl 9 i morse så har jag legat i sängen och kollat på film, fy fan va seg jag är!
I går så var jag hemma hos Malm och kolla på Idol och spelade Twister (idag har jag ont i röven) hehe, det var mysigt :)

Ikväll blir det luuugnt, vara med lite vänner kanske kolla en film, dricka ett glas vin och ta en cigg :)


Saknar min Halvii som är i Frankrike,

Peace

Grattis!

Grattis Hampus

Heldag i stockholm!

Varit i Stockholm hela dagen och shoppat med Sis! :)



Mina inköp! hihi



Peace

Ny Design!

Ny pimpad blogg, Tackar Bea för den hjälpen :)

I dag så är det hemma i sängen med läskigt ont i magen, första dagen sen skolan börja som jag är hemma.
Att ha magont är nog det värsta sättet att vara sjuk på, man kan inte ligga bekvämt, inte äta som man vill och inte kunna gå. Bläääää!

21 september så är det ett nytt Serj Tankian album, whooho! Det albumet kommer även bli en fin present :)

Jag tittade på Mio Min Mio i går, om man bortser ifån att filmen är gammal och tekniken är så dålig att man skrattar så är det en riktigt bra film! Jag läste boken hela tiden när jag var liten, så det blir mycket nostalgi!

<3
Peace

Vi hade iallafall inte tur med vädret!

Lördag lördag lördag! I dag ska det förtäras kräftor hemma hos Becca,
Nom nom nom!!

Igår, fredag så var jag och Saga hemma hos min favorit Beatrice där det var ett gäng trevliga brudar! Efter några glas vin och mycket prat så var mindre roligt utomhus där det regnade och var kalllt, det var inte skoj när vi  skulle hem, som tur var så gick det bussar!!








& Bea...
Folk må tycka att vi e dumma i huvudet men vi har iallafall kul!

Peace

Spårar med kameran.







 

Så kan det gå när man har en kamera igång

Peace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ja, ja, ja!

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag fredag lördag, ja jag är lycklig hela långa veckan ut!

Historia lektion i skolan och jag är klar med allt, då får man göra som jag gör, sitta på Facebook och skriva i bloggen! 
 
Om en stund så blir det till att testa studentmössa! :D Tiden har gått så jävla snabbt, känns typ fortfarande som om jag går i 1:an (men skönt att jag inte gör det!!) Längtar som satan till studenten, då ska det köras!


På torsdag nästa vecka så ska jag gå handledarakurs och sen är det bara att tuta och köra, wieeeeiiee!
Jag har kört bil en gång i mitt liv, det var automat och jag höll på att krossa Marcus fot och körde NÄSTAN ner i ett dike! haha men annars så gick det skit bra! :D
Jag känner mig lite efter med tanke på att alla mina vänner har körkort eller ska snart köra upp. Men jag får väl se till att köra mycket så jag kommer ikapp dem, hehe!


I går så sprang vi elljusspåret på idrotten, jag sprang på 10,2. jag är nöjd med mig själv faktiskt!:) Men är lite mör i låren i dag! hehe
Jag får se till att hålla igång springandet nu innan snön kommer, då blir det så jobbigt att springa. Plus att jag måste ju träna medans jag kör min
gröt-diet, vilket består av att jag äter havregrynsgröt så ofta som möjligt, börjar tröttna på det nu -.- hehe




Peace


Trötter!

Tisdag är en jobbig dag, speciellt den här.
När jag slutade skolan gick jag och sökte jobb på ett barnboende, men eftersom att det är en månad kvar tills jag fyller 18 så tror jag inte att jag kommer få jobbet, de sa att många andra hade sökt efter jobbet också.. Men förhoppningsvis så kanske man kan få vikariera lite! :) När jag är 18 så kommer jag i alla fall på jobb på Parkskolan eftersom att det ligger i familjen att jobba där, både mamma och båda systrarna har jobbar/har jobbat där ;)
Lite extra pengar kan behövas nu!!!
Jag har äntligen skrivit klart mitt arbete om de första människorna på jorden. Riktigt intressant arbete och det var roligt att göra men det tog en jävla tid! Men jag är riktigt nöjd med resultatet :)

Tisdagen den 14september kommer den hemskaste dagen på året... Skolfoto!! I 11år så har jag blivit dålig på skolfotot, nu är det sista gången som jag tar det och nu måste jag väl ha lärt mig alla mistag man kan göra när man står är uppe på bänken och posar! haha
Jag har prick en vecka på mig att träna framför spegeln ;D
-----------------


Nu är det mys pys i Malins hys, en kopp varmt te och tända ljus!


Peace

Olika stilar olika personligheter

Jag älskar förändring. Allt ifrån att ändra hårfärg till att möblera om.
Jag brukar byta stil eller göra någon typ av förändring varannan månad ungefär, alla jag känner är väldigt vana med att jag byter hårfärger och håller på hela tiden.
Jag har kommit fram till att det handlar inte om att jag inte kan bestämma mig om vad jag passar bäst i eller hur jag tycker att saker är snyggast, det är bara så att om jag inte gör förändringar så blir jag galen, jag måste hela tiden byta ut det gammla mot det nya! Jag tror att varje människa mår bra av förändringar då och då (kanske inte hålla på lika ofta som mig med att ändra grejer men;)
Jag vet inte riktigt vad jag ville komma fram till med det här men jag tittade på lite bilder från olika stilar jag haft och det är riktigt kul att se hur jag har sett ut bara under det senaste året!
Här är några bilder som är tagna senaste året,








Det har varit fler frisyrer, men kan inte lägga upp bilder på alla, haha



Peace

RSS 2.0